Új jelszó kérése
TOP 10 Termék
Fizetési megoldás
Facebook
Összehasonlítás
Hírlevél
Koncertsziget

Termék részletek


Drakula dühe társasjáték

Drakula dühe társasjáték
 • Drakula dühe társasjáték
 • Drakula dühe társasjáték
13 990 Ft

Drakula dühe társasjáték

Horror, Stratégia, Kooperáció

 • Drakula dühe társasjáték

  Horror, Stratégia, Kooperáció

  Drakula klasszikus történetét mindenki ismeri, azonban a maroknyi hősnek nem sikerült végleg leszámolnia a gonosz vérszívóval, és alig egy évtizeddel a történtek után Drakula megint elindul kastélyából, hogy vámpírokkal népesítse be egész Európát, azonban a korábbi vadászai ezúttal is nyomába erednek.

  Magatok előtt az úton látjátok a gróf fekete hintaját, de a nap már a látóhatár felé hajlik. Ha nem iparkodtok, leszáll az éj, és ő ismét kicsúszik a kezeitek közül.

  A Games Workshop által megjelentetett világhírű társasjáték, a Drakula Dühe jelen kiadásának történései 1898-ban esnek meg, nyolc évvel a Bram Stoker klasszikus regényében leírtak után. A játékosok egyike Drakulát alakítja, aki titokban szervezi élőhalott birodalmát, míg a többiek – a vadászok – a gróf nyomát követve próbálnak egyszer s mindenkorra véget vetni a gonosz mesterkedéseinek!

  Tartozékok: 1 játéktábla, 5 műanyag figura és kategória lapok, 1 segédtérkép Drakula számára, 3 dobókocka, 1 vonat kocka, 81 jelző lapka, 220 kártyalap, 1 játékszabály (magyar)

  2-5 játékos

  Játékidő: ~2-3 óra

  10 éves kortól

   

 • Cikkszám
  jdel19374
Webáruház készítés