TOP 10 Termék
Fizetési megoldás
Facebook
VIP-LER Kft. 1225 Budapest Akó utca 2 +3670/3343311
Összehasonlítás
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Vásárlási útmutató

Kedves Látogatónk!

Röviden ismertetjük hogyan vásárolhatsz webáruházunkban:

Regisztráció nélkül is lehet webáruházunkban vásárolni!

 

REGISZTRÁLJ, vagy hagyd a csudába a regisztrációt:

A "Regisztráció" menüpontot jobboldalt, fenn találod. Kattints rá és a megjelenő adatlapot töltsd ki.  Figyelmesen írd be e-mail címed, máskülönben sikertelen lesz a regisztrációd. Ha kitöltötted az adatlapot, kattints a "Regisztrálás" gombra. Ha sikeres a regisztrációd, az általad helyesen megadott e-mail címre "WebÁruház Vásárlói Regisztráció" levelet kapsz, hogy aktiválhasd regisztrációdat. Kattints a piros sorra - ezzel aktiváltad regisztrációdat és egyben beléptél a webáruházba.

 Ha már korábban regisztráltál, akkor lépj be  e-mail címeddel és jelszavaddal.

VÁSÁROLJ:

1. Válaszd ki a megvásárolni kívánt játékokat. A kiválasztott játékot tedd a kosárba. További vásárláshoz kattints a "vissza" gombra és így visszatérsz a termékekhez. Ha kész a kosár kattints a  "tovább"  gomra.

2. Válaszd ki a fizetési és szállítási módot és kattints a  "tovább " gomra.

3. Ellenőrizd az adatokat. Ha elégedett vagy, akkor:

4. Kattints a  "megrendel"  gombra. Itt már láthatod a megrendelésed számát.

Ez után kapsz egy "WebÁruház - Automata megrendelés visszaigazolás"-t.

ÍGY MÁR KÉSZ, MI IS MEGKAPTUK RENDELÉSED.

A visszaigazoló e-mailben a terméknevekre kattintva ellenőrizheted mit is redeltél és a levél alján található e-mail címünkre kattintva szükség esetén küldhetsz levelet is nekünk.

 

Pipike Játék Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékban, barátságos áron kínálunk bébi -  és gyerekjátékokat, társasjátékot -  kártyát - (térbeli) puzzlet  minden korosztálynak. Kínálatunkban találhatsz fali matricákat gyerekszobába,  bölcsődébe, óvodába, iskolába, játszóházakba, kórházakba.   Kínálunk csecsemőknek való plüsst  játszószőnyeget, zenélő forgókat,  kedves játék figurákat.

Nálunk mindíg kényelmesen vásárolhatsz bármikor, amikor  ráérsz, akár hétvégén, akár a késő esti órákban is. Áruházunk minden nap, a nap 24 órájában nyitva várja kedves  vásárlóit!

Adataidat bizalmasan kezeljük!

A megrendelt árut 2 - 4 munkanapon belül szerződött szállító partnerünk kiszállítja a megadott címre. Van néhány termék, ahol a szállítási határidő 2 - 3 hét. Erről informálunk a termék leírásánál.  A szállítási cím és a számlázási cím lehet eltérő. A szállítási cím lehet az otthonod, a munkahelyed vagy akár egy kedves szomszéd, aki vállalja hogy átveszi és kifizeti a csomagod.  Fizetni a megrendelt áru átvételekor a szállítónak készpénzben, egyösszegben lehetsége vagy előre utalással. Ha az előre utalást választod, akkor alacsonyabb a szállítási költség, ha több árut rendelsz a fajlagos szállítási köotséget tovább csökkented. Ebben az esetben akkor adjuk át csomagod a futászolgálatnak, ha előbb számlánkra megérkezett a számla ellenértéke. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben közöljük.  Ne feledd: bruttó 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás, de  csak  előre utsalással vásárolhatsz.

A megrendelt áru kiszállítása munkanapokon  8 -17 óra között történik.

Nézz be hozzánk ismét, visszavárunk.

 

Pipike Játék Webáruház

Webáruház készítés