TOP 10 Termék
Fizetési megoldás
Facebook
VIP-LER Kft. 1225 Budapest Akó utca 2 +3670/3343311
Összehasonlítás
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Valódi ásvány karkötők

Főkategória >Valódi ásvány karkötők

Szép és divatos ásvány karkötők. Csodálatos színek, minden egyes gyöngyszem más, nincs két egyforma közöttük, hiszen a természet alkotta.  Ezekből a változatos féldrágakövekből készült karkötők  dekoratívak, szépek és mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez, hangulatához legjobban illő darabokat. Varázslatos ásványilág. Rózsakvarc, jáde, aventurin, karneol, rodonit, ónix, akvamarin, hematit, howlit....


Sorrend:


Sorrend:

Ezeket az ásványokat a természet alkotta, mind más. Az egyes ásványok különböző helyekről származnak, különböző tulajdonságokkal renelkeznek. Az ásvány karkötők egyedi darabok, mindegyiket szeretettel készítjük és bízunk benne hogy örömmel fogja viselni a tulajdonosa. 

Válasszon ásvány karkötőt egyéniségéhez, hangulatához, öltözékéhez. A választásnál a legfontosabb, hogy ÖN jó érzéssel és büszkén viselje karkötőjét.

Az különböző féldrágaköveknek ezoterikus, gyógyító hatást tulajdonítanak. Feltételezett hatásukat a leírásban megemlítjük, de semmiképp sem váltja ki az esetleges orvosi / gyógyszeres kezelést.


Webáruház készítés